10.10.2007

Modern


(MYYTY)

Moderni mies saapui kaupunkiin. Taulupohja on maalattu akryyliväreillä punaiseksi, reunat harmaaksi. Kuvat vanhasta Suomen kuvalehdestä. Pinnoitettu mattalakalla.



Tykkään harmaan ja punaisen kohtaamisesta. Siksi harmaa kurkistaa tarkoituksella reunan yli.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ai kun hieno. Punainen ja noi mv-värit. Melkein voisin ajatella Madamen viereen!

Anonyymi kirjoitti...

Madame haluaa tietää: Mitkä on mitat?

violet kirjoitti...

Armas Madame; Monsieur Modern:in mitat ovat 24 x 30 senttiä.

alice k. kirjoitti...

Kylmä ja tyhjä punaisesta väristä huolimatta - mielenkiintoista!

Matroskin kirjoitti...

Hieno puna. Jotenkin tulee tunne, että punainen puskee ukkelia metropolin kuhinaan mukaan. Muuten, mitä liimaa käytät kuvien kiinnittämiseen kankaalle? Siis kanvaasille?

Myös joulukyltit ovat hienoja, voin kuvitella monen riemastuvan. Huomasin askarteluliikkeessä jotain tököttiä, jolla voi siirtää valokopiosta kuvan kankaalle. Tekisi mieli kokeilla, toisaalta yritän vältellä myrkkyjä.

violet kirjoitti...

Alice: punainen on minulle nimenomaan kylmä väri. Hiukan agressiivinen ja päällekäyvä.
Matroskin; liimana tavallista paperiliimaa yleensä...joskus "tiukempaa kamaa" eli sellaista kirkasta haisevaa tököttiä. Se pitää minkä lupaa mutta aiheuttaa usein sen, että kuvan toinen puoli (jos sellainen on, esim. lehtileikkeissä) tulee näkyviin myös. Toisaalta joskus haluan tahallani sellaista efektiä ja sen saa aikaan ainakin yhdellä tujulla lakalla (esim. siinä Isännän huoneessa mainoksen toisella puolella sattui olemaan Firestonen hyvin maskuliininen mainos ja sain sen hiukan näkymään läpi)