10.10.2008

Un art de vivre


(MYYTY)
Jos teistä tuntuu että valokuva on tuttu niin onnittelen tarkkanäköisyydestä. Käytin sitä jo kerran eräässä vanhassa työssä, mutta kun nyt löysin sen laatikosta se näyttikin aivan lapselliselta. Irrotin kuvan varovasti ja liitin sen tähän.
Koko 24 x 30 x 1,5 cm


Elämää oppii kai vain elämällä.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tämä ei liity töihin, vaikka ne ovatkin mainitsemisenarvoisen hienoja, vaan tuohon nimeesi. Luulin että se on Katia Viron Violet, kunnes näin oikean? jäsennyksen samoista kirjaimista:D

violet kirjoitti...

Annaliisa: aika paha;-)
"Viron Violet", heh heh.
Juu, sillain oikein jäsennettynä se on minun nimeni.

ii kirjoitti...

Aijai, ei ikinä pitäisi mennä tarkemmin katselemaan vanhoja töitään... nehän näyttävät nimittäin aina kaikki jotenkin vääriltä, ja sitten ne pitää hävittää tai niitä pitää korjailla. Miten sitten käy kun joku haluaa tutkia, että millaisia kausia taiteilijalla onkaan ollut? :D

violet kirjoitti...

Ii: ei tuo minun kohdallani pidä siinä mielessä paikkaansa että on mulla sellaisiakin vanhoja, joista tykkään kovasti. Mutta sitten on niitä täysin avuttomia. Minun kausiani tuskin tullaan tutkimaan;-)

Jutta kirjoitti...

Piti heti tulla vastavierailulle... Aivan ihania töitä sinulla, katsoin heti flickr-kuvat läpi :) Hienoja vanhoja papereita ja kuvia olet löytänyt. Taidan tulla uudestaankin.

violet kirjoitti...

Jutta tulee uudelleen vaan!